We vinden het erg jammer dat je wilt stoppen bij Scouting Vreeswijk. We hopen dat je een avontuurvolle tijd bij ons hebt gehad en misschien zien we je in de toekomst weer terug.

Uitschrijven
1. Overweeg nog een keer goed of je echt wilt stoppen. Indien je om een specifieke reden stopt, bespreek dit dan eerst met de teamleider van jouw speltak. De teamleider heeft veel mogelijkheden om voor jou weer een perfecte situatie te creëren.

2. Wil je toch stoppen, neem dan contact op met de teamleider van jouw speltak. Vermeld indien mogelijk de reden dat je stopt. De teamleider zal jou uitschrijven bij de speltak. De contactgegevens vind je hier.

3. Neem vervolgens per e-mail contact op met de ledenadministratie. Meld jezelf af en vermeld je naam, geboortedatum, speltak en je lidmaatschapsnummer. De ledenadministratie zal jouw registratie bij Scouting Nederland en de contributie stopzetten. De contactgegevens vind je hier.

- De opzegtermijn is 1 maand.
- Ben je jonger dan 18 jaar, dan kunnen alleen jouw ouders/verzorgers jou uitschrijven.
- Let op: Als je wegblijft zonder opzegging bij de ledenadministratie, dan blijf je contributie verschuldigd.